Orimalang, Klangenan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Orimalang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanKlangenan

Orimalang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Klangenan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg