Péla Mampang, Mampang Prapatan, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Péla Mampang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanMampang Prapatan

Péla Mampang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Mampang Prapatan, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.