Padaasih, Cibogo, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Padaasih
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Cibogo

Padaasih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibogo, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg