Padabeunghar, Jampang Tengah, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Padabeunghar
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Jampang Tengah

Padabeunghar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jampang Tengah, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg