Padahérang, Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Padahérang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPangandaran
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.18.07

Padahérang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Kacamatan Padaherang mangrupa kacamatan nu geus deukeut ka perbatasan antara Jawa Barat jeung Jawa Tengah. Di beulah kulonna patatangga jeung kacamatan Banjarsari. Wates beulah wetanna nyaéta jeung kacamatan Kalipucang nu dipisahkeun ku Ciganjeng. Di beulah kaler nyaéta Kacamatan Sindangjaya nu mangrupa kacamatan meunang ngamekarkeun ti wilayah kacamatan Padaherang.

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Citakan:Padahérang, Pangandaran