Padahérang, Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Padahérang

Peta lokasi Kacamatan Padahérang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Padahérang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Kacamatan Padaherang mangrupa kacamatan nu geus deukeut ka perbatasan antara Jawa Barat jeung Jawa Tengah. Di beulah kulonna patatangga jeung kacamatan Banjarsari. Wates beulah wetanna nyaéta jeung kacamatan Kalipucang nu dipisahkeun ku Ciganjeng. Di beulah kaler nyaéta Kacamatan Sindangjaya nu mangrupa kacamatan meunang ngamekarkeun ti wilayah kacamatan Padaherang.

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Ciamis, Jawa Barat

Lambang Kabupaten Ciamis.png

Kacamatan: Banjaranyar | Banjarsari | Baregbeg | Ciamis | Cidolog | Cihaurbeuti | Cijeungjing | Cikonéng | Cimaragas | Cipaku | Cisaga | Jatinagara | Kawali | Lakbok | Lumbung | Pamarican | Panjalu | Panumbangan | Panawangan | Purwadadi | Rajadésa | Rancah | Sadananya | Sindangkasih | Sukadana | Sukamantri | Tambaksari




Nuvola filesystems folder home.png