Padaménak, Jalaksana, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Padaménak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanJalaksana

Padaménak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jalaksana, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg