Padamaju, Pagelaran, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Padamaju
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanPagelaran
Pamaréntahan
 • Nami KuwuAtam Supriatna
Pangeusi4120 jiwa

Padamaju nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pagelaran, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg