Padamulya, Cihaurbeuti, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Padamulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCihaurbeuti

Padamulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cihaurbeuti, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg