Padang Tiji, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Padang Tiji
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.07.14
Désa/kalurahan-

Padang Tiji nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Padang Tiji, Pidie