Padarék, Kramat Mulya, Kuningan

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Padarék
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKramat Mulya

Padarék nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kramat Mulya, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg