Lompat ke isi

Padasuka, Cibatu, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Padasuka
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Padasuka
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCibatu

Padasuka nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibatu, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]