Pagadungan, Tempuran, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pagadungan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTempuran

Pagadungan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tempuran, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg