Pagerageung, Pagerageung, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Pagerageung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Kacamatan Pagerageung

Pagerageung (baca: Pager Ageung) nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pagerageung, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg