Pagerwangi, Lémbang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Pagerwangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung Kulon
KacamatanLémbang

Pagerwangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lémbang, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Citakan:Lémbang, Bandung Kulon