Pajatén, Sidamulih, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Pajatén
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanSidamulih

Pajatén nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sidamulih, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg