Pakuwon, Garut Kota, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pakuwon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanGarut Kota

Pakuwon nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Garut Kota, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg