Palawad, Karawang Timur, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Palawad
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKarawang Timur

Palawad nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karawang Timur, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg