Pamaké:BP48Fadhillah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Fadhillah jeung bandera Kanada di gedung Sekretariat ASEAN Jakarta


Fadhillah Fatihatullaily (Dilla) nya éta salah sahiji pamilon di pasanggiri Wiki Sabanda 2014. Dilla kungsi ilubiung di pasanggiri Bebaskan Pengetahuan 2014 di Wikipedia Bahasa Indonesia. Dina dangeut ieu, Dilla nuju ngaréngsékeun pendidikan strata hiji di jurusan Bahasa & Sastra Inggris, Fakultas Adab & Humaniora di UIN Syarif Hidayatullah Jakarta.

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. --ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.34 (UTC)

.