Pamaké:Hafizh Irsyad

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Irsyad

Irsyad Hafizh, lahir di Sukabumi 25 Pébruari 1996. Alumni ti SMAN 3 Sukabumi. Kalangenan Pencak Silat, kungsi miluan PORKOTA Sukabumi IV, PORKOTA Sukabumi V, IPB OPEN, PRA PORDA Jawa Barat.

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.48 (UTC)