Obrolan pamaké:Hafizh Irsyad

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cara Daptar Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun Hafizh,
Hatur nuhun kana partisipasina dina Wiki Sabanda 2014. Anjeun can kadaptar salaku pamilon lantaran can ngeusian formulir anu geus disadiakeun ku panata dina Kaca Daptar Wiki Sabanda. Dihaturanan keur ngalengkepan heula persyaratan saméméh ngamimitian pasanggiri.
Hatur Nuhun A.R Dipusparaga (sawala) 26 Oktober 2014 06.54 (UTC)

Konfirmasi Pamilon Wiki Sabanda[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


--ilhamkang (sawala) 4 Nopémber 2014 11.40 (UTC)

Hayu teras nulis[édit sumber]

Sampurasun, kang Irsyad.
Hayu teras nulis dina Wikipedia Basa Sunda, ulah bosen nya :)--ilhamkang (sawala) 4 Nopémber 2014 11.40 (UTC)

Uleman Ngabuburit[édit sumber]

Wilujeng énjing Hafizh,
Dihaturanan sumping dina acara Ngabuburit Bareng Wikipédia nu baris dilaksanakeun dina:

dinten: Rebo, 8 Juli 2015
tempat: Co & Co Working Space Jl. Dipatiukur No. 5 (Dago), Bandung
waktu: Jam 16.00-20.00

Agénda acara:

  1. Silaturahmi antar pamaké Wikipédia
  2. Ngabuburit bari ngédit artikel bareng
  3. Bukber (buka puasa bersama)

Acara ieu dijamin HARATIISSS.
Tong hilap nyandak léptop atanapi gadget nu sanésna nya.
Kanggé kalancaran acara, mangga konfirmasi heula kasumpinganana dina obrolan kaca pamaké sim kuring.
Diantos pisan kasumpinganana. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 02.41 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Hafizh Irsyad dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Hafizh Irsyad kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.14 (UTC)