Pamaké:Irvan Ary Maulana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Info citakan

Irvan Ary Maulana Nugroho
Pamaké Wikipedia
Tanda tanganIrvan Ary Maulana (sawala)
PagawéanMahasiswa
Golongan getihB
Kelahiran
Tanggal lahir27 Agustus 2000
Tempat lahirBandung
Kediaman
LokasiBandung
NagaraIndonésia
Zona waktuUTC+7
Pendidikan
AtikanS1
SMA/SMK/MASMA Negeri 3 Bandung
UniversitasInstitut Teknologi Bandung
Kamandang hirup
AgamaIslam
Surélékirvanarymaulana@gmail.com
Minat
Kotak pamaké
Basa
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
su-2 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan panengah.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。

Nepangkeun wasta simkuring Irvan Ary Maulana Nugroho. Simkuring nuju nyuprih élmu dina Program Studi Téknik Sipil Institut Teknologi Bandung. Simkuring aktif di Wikipédia basa Indonésia salaku éditor. Sanajan kitu, simkuring badé aktif ogé di Wikipédia basa Sunda. Ayeuna nuju fokus nyieun sarta ngembangkeun artikel lével 3 jeung 4 supados artikel Wikipédia basa Sunda leuwih variatif sarta miboga kualitas nu saé sapertos basa nu séjénna.