Pamaké:Irvan Ary Maulana

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Info citakan

Irvan Ary Maulana Nugroho
Pamaké Wikipedia
Tanda tangan Irvan Ary Maulana (sawala)
Pagawéan Mahasiswa
Golongan getih B
Kelahiran
Tanggal lahir 27 Agustus 2000
Tempat lahir Bandung
Kediaman
Lokasi Bandung
Nagara Indonésia
Zona waktu UTC+7
Pendidikan
Atikan S1
SMA/SMK/MA SMA Negeri 3 Bandung
Universitas Institut Teknologi Bandung
Kamandang hirup
Agama Islam
Surélék irvanarymaulana@gmail.com
Minat
Kotak pamaké
Basa
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
su-2 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan panengah.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。

Nepangkeun wasta simkuring Irvan Ary Maulana Nugroho. Simkuring nuju nyuprih élmu dina Program Studi Téknik Sipil Institut Teknologi Bandung. Simkuring aktif di Wikipédia basa Indonésia salaku éditor. Sanajan kitu, simkuring badé aktif ogé di Wikipédia basa Sunda. Ayeuna nuju fokus nyieun sarta ngembangkeun artikel lével 3 jeung 4 supados artikel Wikipédia basa Sunda leuwih variatif sarta miboga kualitas nu saé sapertos basa nu séjénna.