Pamaké:Ryandi kartasoemantri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
bussiness file

seja nepangkeun wasta pun Nova Ryandi kawit ti Kota Bandung, kalanggenan jalan - jalan, ogé resep ngalalana. urang Bandung pituin, kiwari tumetep di Bandung. sadidinten nyuprih élmu di Program Studi Basa jeung Sastra Sunda FIB Universitas Padjadjaran. teu aya irongeun kanggo neraskeun sakola dina ranahbudaya kawitna mah, mung kajurung ku karesep dina widang sastra jeung dunya tulis tinulis anu janten kereteg angen munggaran neraskeun di Prodi Basa jeung Sastra Sunda ieu

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 06.26 (UTC)