Pamanukan Sebrang, Pamanukan, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Pamanukan Sebrang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPamanukan

Pamanukan Sebrang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamanukan, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.