Pananjung, Tarogong Kalér, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Pananjung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanTarogong Kalér
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH Hamid

Pananjung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tarogong Kalér, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]