Panawangan, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Panawangan

Peta lokasi Kacamatan Panawangan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Panawangan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Kelurahan/desa[édit | édit sumber]

  1. Bangunjaya
  2. Cinyasag
  3. Gardujaya
  4. Girilaya
  5. Indragiri
  6. Jagabaya
  7. Karangpaningal
  8. Kertajaya[1]
  9. Kertayasa
  10. Mekarbuana[2]
  11. Nagarajati
  12. Nagarajaya
  13. Nagarapageuh
  14. Nagarawangi[2]
  15. Natanegara[2]
  16. Panawangan
  17. Sadapaingan
  18. Sagalahérang

Transportasi[édit | édit sumber]



Nuvola filesystems folder home.png
  1. Peresmian Desa Kertajaya, Panawangan. Diakses pada 14 Januari 2013.
  2. a b c Peresmian 5 Desa Baru Hasil Pemekaran Tahun 2012. Diakses pada 14 Januari 2013.