Pangandaran, Pangandaran, Pangandaran

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pangandaran
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Pangandaran
Kacamatan Pangandaran

Pangandaran nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pangandaran, Kabupatén Pangandaran, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg