Pangandaran, Pangandaran, Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Pangandaran
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPangandaran
KacamatanPangandaran

Pangandaran nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pangandaran, Kabupatén Pangandaran, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg