Panglayungan, Cipedes, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Panglayungan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaTasikmalaya
KacamatanCipedes

Panglayungan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cipedes, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg