Pangulah Selatan, Kotabaru, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pangulah Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKotabaru

Pangulah Selatan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kotabaru, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg