Panjalin Kidul, Sumberjaya, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Panjalin Kidul
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Sumberjaya

Panjalin Kidul nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sumberjaya, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg