Pantai Harapanjaya, Muara Gembong, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Pantai Harapanjaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Kacamatan Muara Gembong

Pantai Harapanjaya nyaéta salasahiji désa di kacamatan Muara Gembong, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg