Pantai Sederhana, Muara Gembong, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pantai Sederhana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanMuara Gembong

Pantai Sederhana nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Muara Gembong, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg