Pante Cermin, Jaya, Aceh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Pante Cermin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanJaya

Pante Cermin nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Jaya, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Jaya, Aceh Jaya