Pantelleria

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pantelleria
Comune di Pantelleria
Pamandangan Pantelleria
Pamandangan Pantelleria
Nagara Italia Italia
Région Sisilia
Propinsi Trapani (TP)
Frazioni Citakan:Comma separated entries
Pamaréntahan
 • Mayor Salvatore Gabriele
Lega
 • Total 83 km2 (32 sq mi)
Luhurna
5 m (16 ft)
Pangeusi
 (30 April 2009)
 • Total 7.729
 • Kapadetan 93/km2 (240/sq mi)
Démonim Panteschi
Zona wanci UTC+1 (CET)
 • Usum Panas (DST) UTC+2 (CEST)
Kode pos
91017
Kode telepon 0923
Santo Palindung St. Fortunatus
Ramatloka Loka wéb resmi Pantelleria

Pantelleria (basa Sisilia: Pantiddirìa), atawa heubeul Cossyra, nyaéta hiji pulo di Italia dina Selat Sisilia di Laut Tengah, kidul-kuloneun Sisilia jeung wétaneun Tunisia.[rujukan?] Administratifna, Pantelleria mangrupa hiji komune ti Propinsi Trapani.[rujukan?]

Transportasi[édit | édit sumber]

Pulo ieu dilayanan ku hiji bandar udara [1].[rujukan?] Aya féri nu tujuanna ka pulo ieu ti Trapani.[rujukan?]

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Réferénsi[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Pantelleria ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
Wiktionary-logo-su-without-text.svg Définisi kamus ti Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Buku téks ti Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Cutatan ti Wikiquote
Wikisource-logo.svg Téks sumber ti Wikisource
Commons-logo.svg Gambar jeung média ti Commons
Wikinews-logo.svg Warta ti Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Sumber pangajaran ti Wikiversity

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Pantelleria di Wikivoyage