Pantelleria

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Pantelleria
Komune
Comune di Pantelleria
Pamandangan Pantelleria
Pamandangan Pantelleria
Pantelleria is located in Italy
Pantelleria
Pantelleria
Lokasi Pantelleria di Italia
Koordinat: 36°50′N 11°57′E / 36.833°N 11.950°E / 36.833; 11.950Koordinat: 36°50′N 11°57′E / 36.833°N 11.950°E / 36.833; 11.950
Nagara Italia Italia
Région Sisilia
Propinsi Trapani (TP)
Frazioni Citakan:Comma separated entries
Pamaréntahan
 • Mayor Salvatore Gabriele
Aréa
 • Total 83 km2 (32 sq mi)
Luhurna Salah éksprési: operator * teu dipiharep, m (Salah éksprési: operator / teu dipiharep, ft)
Populasi (30 April 2009)
 • Total 7.729
 • Dénsitas 93/km2 (240/sq mi)
Démonim Panteschi
Zona wanci CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kode pos 91017
Kode telepon 0923
Santo Palindung St. Fortunatus
Ramatloka Loka wéb resmi Pantelleria

Pantelleria (basa Sisilia: Pantiddirìa), atawa heubeul Cossyra, nyaéta hiji pulo di Italia dina Selat Sisilia di Laut Tengah, kidul-kuloneun Sisilia jeung wétaneun Tunisia.[rujukan?] Administratifna, Pantelleria mangrupa hiji komune ti Propinsi Trapani.[rujukan?]

Transportasi[édit | édit sumber]

Pulo ieu dilayanan ku hiji bandar udara [1].[rujukan?] Aya féri nu tujuanna ka pulo ieu ti Trapani.[rujukan?]

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Réferénsi[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Pantelleria ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
Wiktionary-logo-su-without-text.svg Définisi kamus ti Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Buku téks ti Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Cutatan ti Wikiquote
Wikisource-logo.svg Téks sumber ti Wikisource
Commons-logo.svg Gambar jeung média ti Commons
Wikinews-logo.svg Warta ti Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Sumber pangajaran ti Wikiversity

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Pantelleria di Wikivoyage