Pantelleria

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Pantelleria
Komune
Comune di Pantelleria
Pamandangan Pantelleria
Pamandangan Pantelleria
Pantelleria is located in Italy
Pantelleria
Pantelleria
Lokasi Pantelleria di Italia
Koordinat: 36°50′N 11°57′E / 36.833°N 11.950°E / 36.833; 11.950Coordinates: 36°50′N 11°57′E / 36.833°N 11.950°E / 36.833; 11.950
Nagara Italia Italia
Région Sisilia
Propinsi Trapani (TP)
Frazioni Citakan:Comma separated entries
Pamaréntahan
 • Mayor Salvatore Gabriele
Aréa
 • Total 83 km2 (32 sq mi)
Luhurna Salah éksprési: operator * teu dipiharep, m (Salah éksprési: operator / teu dipiharep, ft)
Populasi (30 April 2009)
 • Total 7.729
 • Dénsitas 93/km2 (240/sq mi)
Demonym Panteschi
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kode pos 91017
Kode telepon 0923
Santo Palindung St. Fortunatus
Website Loka wéb resmi Pantelleria

Pantelleria (basa Sisilia: Pantiddirìa), atawa heubeul Cossyra, nyaéta hiji pulo di Italia dina Selat Sisilia di Laut Tengah, kidul-kuloneun Sisilia jeung wétaneun Tunisia.[rujukan?] Administratifna, Pantelleria mangrupa hiji komune ti Propinsi Trapani.[rujukan?]

Transportasi[édit | édit sumber]

Pulo ieu dilayanan ku hiji bandar udara [1].[rujukan?] Aya féri nu tujuanna ka pulo ieu ti Trapani.[rujukan?]

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Réferénsi[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Pantelleria ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
Wiktionary-logo-su-without-text.svg Définisi kamus ti Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Buku téks ti Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Cutatan ti Wikiquote
Wikisource-logo.svg Téks sumber ti Wikisource
Commons-logo.svg Gambar jeung média ti Commons
Wikinews-logo.svg Warta ti Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Sumber pangajaran ti Wikiversity

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Pantelleria di Wikivoyage