Wanci Éropa Tengah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Wanci Éropa Tengah atawa dina basa Inggris disebut Central Européan Time (CET) mangrupa ngaran zona wanci nu loba digunakeun ku nagara-nagara Éropa jeung Afrika bagian kalér jeung miboga bébéda wanci +1 tina UTC.

Nagara-nagara nu kaasup dina zona wanci ieu di antarana:

Teras nagara-nagara jeung wewengkon di handap ngagunakeun Wanci Eropa Tengah ngan dina usum tiis, antara tabuh 1:00 UTC dina poé Minggu panungtungna bulan Oktober nepi ka poé Minggu panungtungna dina bulan Maret: