Panton Reu, Acéh Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Panton Reu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.05.12
Désa/kalurahan-

Panton Reu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Kulon, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Panton Reu, Acéh Kulon