Panumbangan, Panumbangan, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Panumbangan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Panumbangan

Panumbangan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Panumbangan, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg