Panyingkiran, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Panyingkiran

Peta lokasi Kacamatan Panyingkiran
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 22,98 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Panyingkiran nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png