Paréan Girang, Kandanghaur, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Paréan Girang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanKandanghaur

Paréan Girang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg