Lompat ke isi

Parakan Garokgék, Kiarapedes, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Parakan Garokgék
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Parakan Garokgék
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanKiarapedes

Parakan Garokgék nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kiarapedes, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.