Parakansalam, Pondok Salam, Purwakarta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Parakansalam
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Purwakarta
Kacamatan Pondok Salam

Parakansalam nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pondok Salam, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg