Pardasuka, Pringsewu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pardasuka

Peta lokasi Kacamatan Pardasuka
Propinsi Lampung
Kabupatén Pringsewu
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pardasuka nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pringsewu, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pringsewu Citakan:Pardasuka, Pringsewu


Nuvola filesystems folder home.png