Parungséah, Sukabumi, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Parungséah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanSukabumi

Parungséah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukabumi, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg