Paséh, Banjarmangu, Banjarnegara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Paséh
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banjarnegara
Kacamatan Banjarmangu

Paséh nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Banjarmangu, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg