Banjarmangu, Banjarnegara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banjarmangu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.04.09
Désa/kalurahan-

Banjarmangu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.


 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia