Pasirawi, Banjar, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasir Awi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanBanjar

Pasir Awi nyaéta salasahiji désa di kacamatan Banjar, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg