Pasirbiru, Cibiru, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pasirbiru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanCibiru

Pasirbiru nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibiru, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg