Pasirkuda, Bogor Barat, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasirkuda
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBogor
KacamatanBogor Barat

Pasirkuda nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bogor Barat, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg