Pasirmukti, Talagasari, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasirmukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTalagasari
Pamaréntahan
 • Nami KuwuTatang Sagen
Pangeusi1200 Kepala Kulawarga

Pasirmukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Talagasari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg