Pasirmukti, Talagasari, Karawang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Pasirmukti
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Kacamatan Talagasari
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu Tatang Sagen
Pangeusi 1200 Kepala Kulawarga

Pasirmukti nyaéta salasahiji désa di kacamatan Talagasari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg