Pasirmulya, Bogor Barat, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasirmulya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bogor
Kacamatan Bogor Barat

Pasirmulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bogor Barat, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg