Pasirpanji, Cikarang Pusat, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasirranji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCikarang Pusat
Pamaréntahan
 • Nami KuwuTatang Somantri, SE
Pangeusi3000 Jiwa

Pasirranji nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikarang Pusat, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg